Nachos med kylling, lime og koriander
Personer
4
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
17
Ingredienser
- 4 pakker med 8 Old El Paso™ Flour Tortillas Medium
- 300 g usaltet smør, stuetemperatur
- 2 dl sukker
- 16 store appelsiner
- 8 spsk flormelis
- 4 tsk stødt kanel
- Vaniljeis til servering4 Old El Paso™ Original Nachos Dinner Kit
- 1800 g kyllingebryst uden ben og skind, skåret i små stykker
- 600 g revet ost
- 4 rød peberfrugter, uden kerner og skåret i tern
- 4 lime, revet skal og juice
- 4 spsk majsolie eller vegetabilsk olie
- En håndfuld friske koriander, hakket
- Cremefraiche til servering
- Guacamole til servering
- Sættet indeholder: Old El Paso™ Nachips, Old El Paso Nachos Topping
- Nachos Topping
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 °C (160 °C ved varmluftsovn).
- Varm olien på en pande, kom kyllingen på panden og steg den i 2-3 minutter indtil den er brunet. Kom peberfrugten på panden og steg det hele i yderligere 2 minutter. Tilsæt en pose Old El Paso™ Nachos Topping, lad panden stå uden låg og lad blandingen småsimre i 3-4 minutter. Rør jævnligt. Tilsæt til sidst limeskal, limejuice og friske koriander.
- Tag Old El Paso™ Nachips fra sættet og kom dem i et ovnfast fad. Tag en ske og tilsæt noget af kyllingeblandingen og osten. Gentag dette sådan, at du ender med 3 lag. Gem lidt af osten til toppen. Hæld den anden pose Old El Paso Nachos Topping på sammen med osten.
- Kom fadet i ovnen og bag retten i 10 minutter indtil osten er smeltet og bobler.