Mini Stand'N Stuff™ Tacos med hakket oksekød og ost
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
12
Ingredienser
Taco
- 1 1/2 spsk. vegetabilsk olie
- 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Mini Soft Flour Tortillas
- 250 g hakket oksekød
- 1/2 gul peberfrugt, uden kerner og finhakket
- 1/2 pakke Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 50 ml vand
- 1 lille hoved romainesalat, skåret
- 18 cherrytomater, halveret
- 3–4 spsk. Old El Paso™ Sauce
- 40 g cheddarost, fint revet eller fetaost, smuldret
Til servering
- Cremefraiche
- Limebåde
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 ºC (180 ºC ved varmluft). Pensl tortillaerne med lidt olie. Læg dem på et stykke bagepapir. Bag dem i 5 minutter eller til kanterne på tortillaerne er let brunet. Lad dem køle af.
- I mellemtiden varmes resten af olien på en stor non-stick stegepande ved middelhøj varme. Kom hakkekødet på panden og steg det i 5-6 minutter, hvor der røres regelmæssigt til kødet er helt brunet. Rør peberfrugten, tacokrydderiet og vand sammen med kødet og steg det i yderligere 10 minutter, hvor der røres engang imellem.
- Kom salaten og tomaterne i tortillabådene og kom kødblandingen på toppen sammen med sauce og cheddar eller feta. Serveres med cremefraiche og limebåde.
Prøv at erstatte peberfrugten med dåsemajs eller hakkede champignon. Kom evt. lidt rød eller grøn chili på toppen for ekstra smag.
Ekspert
- Du kan stege fileterne på ydersiden af en varm grill og have peberfrugterne og løget i en aluminiumsbakke på grillen for en god middag udenfor.