Kyllingetacos i Stand’N Stuff Tortillas

Kyllingetacos i Stand’N Stuff™ Tortillas

Hurtigt og enkelt: Disse fajitas er lette at holde og bliver spist op på et øjeblik!
Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 10

Ingredienser

  • 1 1/2 spsk. vegetabilsk eller olivenolie
  • 500 g kyllingefileter, skåret i strimler
  • 1 Old El Paso™ Stand´N Stuff™ Soft Tortilla
  • 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1 rødløg, i skiver
  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 1 gul peberfrugt, skåret i strimler
  • Friske koriander, til at drysse på toppen

Til servering

  • Lime
  • Old El Paso™ Original Nachips™

Sådan gør du

  1. Varm halvdelen af olien på en stor stegepande og steg kyllingefileterne i 5-10 minutter til de er gennemstegte. Kom løg og peberfrugt på panden og lad det stege i 5 minutter til grønsagerne er tilpas møre.
  2. I mellemtiden varmes tortillaerne efter instruktionerne på pakken.
  3. Fyld tortillaerne med blandingen af kylling, løg og peberfrugt. Drys koriander på toppen. Pres lidt limejuice ud over efter ønske.

Ekspert

  • Salat, hakkede tomater og lidt revet ost passer perfekt til denne retten.