Kyllingetacos i Stand’N Stuff™ Tortillas
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
10
Ingredienser
- 1 1/2 spsk. vegetabilsk eller olivenolie
- 500 g kyllingefileter, skåret i strimler
- 1 Old El Paso™ Stand´N Stuff™ Soft Tortilla
- 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 1 rødløg, i skiver
- 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
- 1 gul peberfrugt, skåret i strimler
- Friske koriander, til at drysse på toppen
Til servering
- Lime
- Old El Paso™ Original Nachips™
Sådan gør du
- Varm halvdelen af olien på en stor stegepande og steg kyllingefileterne i 5-10 minutter til de er gennemstegte. Kom løg og peberfrugt på panden og lad det stege i 5 minutter til grønsagerne er tilpas møre.
- I mellemtiden varmes tortillaerne efter instruktionerne på pakken.
- Fyld tortillaerne med blandingen af kylling, løg og peberfrugt. Drys koriander på toppen. Pres lidt limejuice ud over efter ønske.
Ekspert
- Salat, hakkede tomater og lidt revet ost passer perfekt til denne retten.