Stand'N Stuff™ Tacos med scampi og slaw

Stand'N Stuff™ Tacos med scampi og slaw

Godt krydret scampi med dejlig sprød limeslaw, en rigtig godbid!
Personer 4
krydderi niveau Hot
Ingrediens Tælling 9

Ingredienser

Taco

  • 500 g rå rejer, med hale
  • 1 spsk. Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 2 spsk. Olivenolie eller vegetabilsk olie
  • 1 stor håndfuld koriander, finhakkede friske koriander
  • 300 g hvidkål, i tynde skiver
  • 1/2 agurk, revet
  • Saften fra 1 lime
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Soft Flour Tortillas

Til servering

  • 2 lime, skåret i både

Sådan gør du

  1. Kom rejerne og krydderiblandingen i en mellemstor skål og bland det godt sammen. Varm olien op på en stor pande ved middelhøj varme.
  2. Steg rejerne i to omgange i 3-4 minutter eller til rejerne er let stegt. Kom halvdelen af korianderne på panden og bland det sammen.
  3. I mellemtiden blandes kål, agurk, resten af korianderne og limejuicen i en mellemstor skål for at lave en slaw.
  4. Fyld Stand ‘N Stuff™ Tortillaerne med slaw, de grillede rejer og pres lidt limesaft ud over.

Ekspert

  • Tilsæt revet gulerødder og chili til slawen for en ekstra fyldighed og smag.
  • Erstat evt. rejerne med kyllingebryst og steg det, som ovenfor, til kyllingen er gennemstegt.