Stand'N Stuff™ Tacos med scampi og slaw
Personer
4
krydderi niveau
Hot
Ingrediens Tælling
9
Ingredienser
Taco
- 500 g rå rejer, med hale
- 1 spsk. Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 spsk. Olivenolie eller vegetabilsk olie
- 1 stor håndfuld koriander, finhakkede friske koriander
- 300 g hvidkål, i tynde skiver
- 1/2 agurk, revet
- Saften fra 1 lime
- 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
Til servering
- 2 lime, skåret i både
Sådan gør du
- Kom rejerne og krydderiblandingen i en mellemstor skål og bland det godt sammen. Varm olien op på en stor pande ved middelhøj varme.
- Steg rejerne i to omgange i 3-4 minutter eller til rejerne er let stegt. Kom halvdelen af korianderne på panden og bland det sammen.
- I mellemtiden blandes kål, agurk, resten af korianderne og limejuicen i en mellemstor skål for at lave en slaw.
- Fyld Stand ‘N Stuff™ Tortillaerne med slaw, de grillede rejer og pres lidt limesaft ud over.
Ekspert
- Tilsæt revet gulerødder og chili til slawen for en ekstra fyldighed og smag.
- Erstat evt. rejerne med kyllingebryst og steg det, som ovenfor, til kyllingen er gennemstegt.