Quesadillas med gedeost og spinat

Quesadillas med gedeost og spinat

Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 10

Ingredienser

  • 400 g spinat
  • Smør til stegning
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1 tsk honning
  • Salt
  • 200 g chèvreost
  • 200 g revet ost
  • 1/2 chili, rød, finhakket
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortillas
  • Old El Paso™ Taco Sauce Mild

Sådan gør du

  1. Steg spinaten i lidt smør på en stegepande ved middelvarme. Tilsæt hvidløg, honning og lidt salt. Lad blandingen dryppe af i et dørslag i ca. 1 minut.
  2. Fordel spinat, ost og chili på den ene halvdel af tortillaen. Fold den ene halvdel over den anden, så der dannes en halvmåne og tryk til.
  3. Steg tortillaerne i lidt smør på begge sider ved svag varme til de er gyldne og sprøde.
  4. Skær quesadillaerne i små trekanter.
  5. Top med Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa.