Morgenmadslommer med bacon og pølse
Samlet tid
45 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
9
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 100 g pancetta-skiver eller stribede baconstykker, halveret i bredden
- 250 g svinekødspølser, skåret i stykker
- 750 g nye kartofler, skåret i små tern
- 100 g babyspinatblade
- 2 spsk. hakket purløg
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 spsk. cremefraiche
- 4 spsk. Old El Paso™ Taco Sauce
Sådan gør du
- Opvarm olien i en stor stegepande ved jævn varme, og tilbered pancettaen i 3-4 minutter, indtil den er gylden. Fjern den med en hulske, og lad den dryppe af på køkkenpapir. Tilsæt pølserne og kartoflerne til panden, og tilbered dem i olien i 15-20 minutter; rør lejlighedsvis rundt, indtil det er gyldent og mørt. Tilsæt igen pancettaen i panden med spinat, og fortsæt med at tilberede i 2-3 minutter, indtil spinaten akkurat er blevet slasket. Rør purløgene i. Krydr efter smag.
- Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
- Server de varme lommer med måltidet, cremefraiche og salsa i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.
Ekspert
- Giv det et spansk præg ved at anvende chorizo-sauce og udskifte purløg med persille.
- For at spare tid kan du anvende allerede kogte kartofler eller koge dine egne aftenen før. Tilbered pølserne i 5-6 minutter, og rør derefter de kogte kartofler i, og tilbered yderligere i 5-6 minutter, indtil massen er gylden.
- Lav fyldet på forhånd, og genopvarm og fyld ganske enkelt lommerne om morgenen, når du er klar til morgenmad. Genopvarm i mikrobølgeovnen på højt niveau i 1 minutters bølger, indtil det er rygende varmt, eller genopvarm i en stegepande over jævn til høj varme i 8-10 minutter, indtil det er rygende varmt.