Kyllingetærte
Personer
4
Ingrediens Tælling
14
Ingredienser
- 1,5 dl hvedemel
- 50 g smør
- 1 spsk vand
- 1,5 spsk Old El Paso™ Jalapeños, hakkede
- 1/2 grillet kylling
- 1 gult løg
- 150 g champignon
- Margarine
- 100 g Philadelphia ost
- 1/2 glas Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
- 200 g cheddarost
- 200 g icebergsalat
- 3 tomater
- 250 g agurk
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 225 °C.
- Lav tærtedejen. Bland mel og smør til en grynet masse i en skål eller foodprocessor. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Stil den på køl i et stykke tid. Kom dejen i en smurt og ovnfast tærteform, og bag bunden i ca. 10 minutter.
- Skyl kyllingen og skær den i mindre stykker. Hak løget og skær champignonerne i skiver. Brun kylling, løg og champignon på en stegepande. Tilsæt salsa og Philadelphia ost. Rør godt.
- Riv osten. Kom jalapeños og kyllingeblandingen på tærtedejen. Drys ost på toppen.
- Gratiner tærten i 10-15 minutter eller til osten er smeltet. Server med Old El Paso™ Picante Salsa Dip eller Thick´n Chunky Original Salsa og en grøn salat.