Kødboller med hytteostfyld samt grønsagsris og yoghurt
Personer
4
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
16
Ingredienser
Kødboller
- 600 g hakket oksekød
- 1 ml Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 ml salt
- 1 æg
- 3 spsk rasp
- 1 dl vand
- 500 g hytteost
- 3 spsk smør
Grønsagsris
- 3 dl basmatiris
- 1/2 hoved romainesalat
- 1 dl blandede urter (persille, estragon og purløg)
- 1/4 porre (den grønne del)
- 1/4 agurk
- 1 spsk olivenolie
Yoghurt med citron
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 knivspids af Old El Paso™ Taco Spice Mix
Sådan gør du
- Bland hakkekødet med 1 ml salt, Old El Paso™ Taco Spice Mix og æg.
- Lad raspen og vandet stå og trække i 5 minutter.
- Ælt raspen ind i hakkekødet og tilsæt eventuelt lidt vand.
- Lav en stegeprøve og smag til med salt og peber.
- Form kødet til små kødboller og fyld dem med hytteost.
- Steg kødbollerne i smør på en varm stegepande indtil de er gyldne.
- Grønsagsris:
Kog risene efter anvisningerne på pakken.
Skær salat, urter og porre i tynde strimler.
Skræl og skær agurken i små stykker og bland dem med risene.
Smag til med olivenolie, salt og peber. - Yoghurt med citron: Bland alle ingredienserne og krydr med salt og peber.