Mexicanske pirogger med tomatsalat
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
15
Ingredienser
Mexicanske pirogger
- 4 butterdejsark
- 2 kyllingebryster
- 1 spsk madolie
- 1/2 tsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 skalotteløg
- 2 stilke koriander
- 1 dl revet ost
- 1 æg
- Salt
Tomatsalat
- 12 cocktailtomater i forskellige farver
- 2 spsk olivenolie
- 2 lime
- 1/2 chili
- 4 forårsløg
- Salt
Sådan gør du
- Mexicanske pirogger
Forvarm ovnen til 200 °C.
Skær kyllingen i tynde strimler.
Varm derefter madolien på en stegepande og steg kyllingen sammen med tacokrydderiet og hakket skalotteløg til det er gennemstegt og har en gylden farve.
Krydr med hakket koriander og smag til med salt.
Skær derefter butterdejsarkene i otte stykker og fordel den stegte kyllingen ligeligt.
Fold butterdejen ind over kyllingefyldet og top med revet ost.
Pisk ægget og pensl piroggerne.
Bag dem i ovnen til de er gyldne, ca. 10 minutter. - Tomatsalat
Del tomaterne i to på langs og vend dem i olivenolie.
Bland tomaterne med finhakket chili, hakket løg og limejuice.
Smag til med salt og eventuelt mere chili for lidt ekstra smag.