Vegetariske lommer med søde kartofler og ost

Vegetariske lommer med søde kartofler og ost

Disse smagsspækkede lommer kan laves her og nu eller en dag i forvejen!
Samlet tid 35 minutter
Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 11

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 sød kartoffel (ca. 300 g), skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 rødløg, skivet
  • 2 røde peberfrugter, med frøene fjernet og skåret i skiver
  • 1 lille lomme Old El Paso™ krydderblanding til tacos
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 2 modne avocadoer, skrællet, med stenene fjernet og kødet most
  • Saft af 1 limefrugt
  • 8 little gem lettuce-blade
  • 1 spsk. friskhakket koriander
  • 100 g cheddarost, revet

Sådan gør du

  1. Opvarm olien i en stor stegepande ved jævn-høj varme, og tilbered kartoffelskiverne, løg og peberfrugten i 5 minutter, rør hyppigt rundt. Reducer varmen til lav, tilsæt derefter 2 spsk. vand. Læg låg på, og fortsæt med at tilberede i 10-15 minutter, hvor du rører, indtil massen er mør. Rør krydderblandingen i, og fortsæt tilberedningen i yderligere et minut. Tilsæt evt. lidt ekstra vand.
  2. Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen. Bland avocadoen med limesaften, og krydr efter behag.
  3. Server de varme lommer med blandingen af sød kartoffel og peberfrugt, salat, most avocado, koriander og ost i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.

Ekspert

  • Udskift cheddarosten med revet mozzarella eller emmentaler eller smuldret feta.
  • Moskusgræskar kan udskiftes med sød kartoffel.
  • TILBERED PÅ FORHÅND – Nedkøl fyldet efter tilberedningen, og fyld tortillalommerne. Vikl husholdningsfilm omkring, og opbevar dem indtil frokost.
  • Vegetarisk? Læs altid deklarationerne for at sikre, at alle opskriftens ingredienser er vegetariske. Produkter og ingredienskilder kan ændre sig.