Vegetariske lommer med søde kartofler og ost
Samlet tid
35 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
11
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 1 sød kartoffel (ca. 300 g), skrællet og skåret i tynde skiver
- 1 rødløg, skivet
- 2 røde peberfrugter, med frøene fjernet og skåret i skiver
- 1 lille lomme Old El Paso™ krydderblanding til tacos
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 2 modne avocadoer, skrællet, med stenene fjernet og kødet most
- Saft af 1 limefrugt
- 8 little gem lettuce-blade
- 1 spsk. friskhakket koriander
- 100 g cheddarost, revet
Sådan gør du
- Opvarm olien i en stor stegepande ved jævn-høj varme, og tilbered kartoffelskiverne, løg og peberfrugten i 5 minutter, rør hyppigt rundt. Reducer varmen til lav, tilsæt derefter 2 spsk. vand. Læg låg på, og fortsæt med at tilberede i 10-15 minutter, hvor du rører, indtil massen er mør. Rør krydderblandingen i, og fortsæt tilberedningen i yderligere et minut. Tilsæt evt. lidt ekstra vand.
- Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen. Bland avocadoen med limesaften, og krydr efter behag.
- Server de varme lommer med blandingen af sød kartoffel og peberfrugt, salat, most avocado, koriander og ost i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.
Ekspert
- Udskift cheddarosten med revet mozzarella eller emmentaler eller smuldret feta.
- Moskusgræskar kan udskiftes med sød kartoffel.
- TILBERED PÅ FORHÅND – Nedkøl fyldet efter tilberedningen, og fyld tortillalommerne. Vikl husholdningsfilm omkring, og opbevar dem indtil frokost.
- Vegetarisk? Læs altid deklarationerne for at sikre, at alle opskriftens ingredienser er vegetariske. Produkter og ingredienskilder kan ændre sig.