Veganske sprøde bønne- og peberfrugt-lommer

Veganske sprøde bønne- og peberfrugt-lommer

Disse hurtige, lette og solide lommer vil glæde alle, der prøver dem.
Samlet tid 20 minutter
Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 9

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 2 røde peberfrugter, med frøene fjernet og skåret i skiver
  • 1 grøn peberfrugt, med frøene fjernet og skåret i skiver
  • 1 x 425 g dåse med sorte bønner (230 g drænet), drænet og skyllet
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
  • 1 glas Old El Paso™ Taco Sauce
  • 200 g hvidkål, fint skivet

Sådan gør du

  1. Opvarm olien i en stor stegepande ved jævn-høj varme, og tilbered løgene og peberfrugten i 5 minutter, rør hyppigt rundt. Tilsæt de sorte bønner, krydderblandingen og 2 spsk. vand, og tilbered og rør rundt i yderligere et minut.
  2. Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
  3. Server de varme lommer med peberfrugt- og bønneblandingen, hvidkål og salsa i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.

Ekspert

  • Udskift de sorte bønner med andre bælgfrugter på dåse, du har i dit køkken, såsom røde kidneybønner eller hvide bønner.
  • Peberfrugten kan udskiftes med andre hurtigfrys-grøntsager, såsom skivede champignon eller courgettes.
  • Tilberede vegansk? Læs altid deklarationerne for at sikre, at alle opskriftens ingredienser er veganske. Produkter og ingredienskilder kan ændre sig.