Veganske sprøde bønne- og peberfrugt-lommer
Samlet tid
20 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
9
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg, hakket
- 2 røde peberfrugter, med frøene fjernet og skåret i skiver
- 1 grøn peberfrugt, med frøene fjernet og skåret i skiver
- 1 x 425 g dåse med sorte bønner (230 g drænet), drænet og skyllet
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
- 1 glas Old El Paso™ Taco Sauce
- 200 g hvidkål, fint skivet
Sådan gør du
- Opvarm olien i en stor stegepande ved jævn-høj varme, og tilbered løgene og peberfrugten i 5 minutter, rør hyppigt rundt. Tilsæt de sorte bønner, krydderblandingen og 2 spsk. vand, og tilbered og rør rundt i yderligere et minut.
- Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
- Server de varme lommer med peberfrugt- og bønneblandingen, hvidkål og salsa i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.
Ekspert
- Udskift de sorte bønner med andre bælgfrugter på dåse, du har i dit køkken, såsom røde kidneybønner eller hvide bønner.
- Peberfrugten kan udskiftes med andre hurtigfrys-grøntsager, såsom skivede champignon eller courgettes.
- Tilberede vegansk? Læs altid deklarationerne for at sikre, at alle opskriftens ingredienser er veganske. Produkter og ingredienskilder kan ændre sig.