Tacos med saftigt oksekød og peberfrugt
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
9
Ingredienser
Taco
- 2 spsk. olivenolie
- 1 1/2 spsk. Old El Paso™ Fajita Spice Mix Smoky BBQ Spice Mix for Fajitas
- 3 ydrefileter eller lignende (200 g hver)
- 1 løg, skåret i tynde både
- 1 rødpeberfrugt, uden kerner og skåret i tynde strimler
- 1 gul peberfrugt, uden kerner og skåret i tynde strimler
- 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
- 4 spsk. Old El Paso™ Taco Sauce
Til servering
- Limebåde
Sådan gør du
- Varm en stor stegepande ved høj varme. Læg fileterne på panden og steg dem i 6-8 minutter, hvor de vendes én gang til de er godt stegte på ydersiden og har en indvendig temperatur på mindst 63 ºC. Tag kødet af panden og kom det i en beholder med låg på og lad det hvile i 5-10 minutter.
- Kom løg og peberfrugt på den varme pande og steg det i 2-3 minutter ved høj varme, vend dem nogle gange til de er let grillet.
- I mellemtiden varmes tortillaerne efter instruktionerne på pakken.
- Skær fileterne i tynde skiver og vend dem sammen med løget og peberfrugterne. Fordel fyldet på de varme tortillas. Kom en ske taco sauce på toppen af alle tortillaerne og server dem med lime.
Stegetiden varierer afhængig af tykkelsen på kødet.
Ekspert
- Du kan stege fileterne på ydersiden af en varm grill og have peberfrugterne og løget i en aluminiumsbakke på grillen for en god middag udenfor.