Burritos med marinede rejer
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
10
Ingredienser
- 500 g rejer, store, rå, renset og pillet
- 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 2 lime, juice og skal
- 1 chili, hakket
- Old El Paso™ Flour Tortillas Large
- 1 mellemstort salathoved
- 1 rødløg, skåret i tynde skiver (valgfrit)
- 3 dl cremefraiche
- 1 bundt koriander
- 8 grillspyd
Sådan gør du
- Bland krydderiblandingen, juicen og skallen fra limen, chilien og olien i en stor skål. Hæld halvdelen af blandingen i en anden skål, og sæt den til siden.
- Kom rejerne i skålen og sørg for, at de er dækket godt, sæt dem derefter på grillspyddene og grill dem ved moderat varme i 2-3 minutter på hver side. Kontroler at rejerne er gennemstegte.
- Bland de færdige rejer med resten af lime- og krydderiblandingen i den anden skål.
- Varm tortillaerne som anvist på pakken eller på grillen i 20-30 sekunder på hver side. Fyld salat og rejer i totillaerne og kom rigeligt med cremefraiche på og top med rødløg og koriander.
- Rul tortillaerne sammen, fold dem i den ene ende og nyd dem.