Burritos med marinede rejer

Burritos med marinede rejer

Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 10

Ingredienser

  • 500 g rejer, store, rå, renset og pillet
  • 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 2 lime, juice og skal
  • 1 chili, hakket
  • Old El Paso™ Flour Tortillas Large
  • 1 mellemstort salathoved
  • 1 rødløg, skåret i tynde skiver (valgfrit)
  • 3 dl cremefraiche
  • 1 bundt koriander
  • 8 grillspyd

Sådan gør du

  1. Bland krydderiblandingen, juicen og skallen fra limen, chilien og olien i en stor skål. Hæld halvdelen af blandingen i en anden skål, og sæt den til siden.
  2. Kom rejerne i skålen og sørg for, at de er dækket godt, sæt dem derefter på grillspyddene og grill dem ved moderat varme i 2-3 minutter på hver side. Kontroler at rejerne er gennemstegte.
  3. Bland de færdige rejer med resten af lime- og krydderiblandingen i den anden skål.
  4. Varm tortillaerne som anvist på pakken eller på grillen i 20-30 sekunder på hver side. Fyld salat og rejer i totillaerne og kom rigeligt med cremefraiche på og top med rødløg og koriander.
  5. Rul tortillaerne sammen, fold dem i den ene ende og nyd dem.