Sommerwraps med kylling og rucola
Personer
4
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
12
Ingredienser
- 400 g kyllingefilet
- 1 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 spsk olie
- 4 Old El Paso™ Flour Tortillas Medium
- 50 g rucolasalat
- 1/4 skrællet agurk
- 8 cocktailtomater
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk rødvinseddike
- 1/2 rødløg
- 2 stilke basilikum
- Old El Paso™ Taco Sauce Medium
Sådan gør du
- Skær kyllingen i strimler og krydr med salt og tacokrydderi.
- Steg kyllingen på en varm stegepande til den er gylden.
- Skær agurken i små terninger, tomaterne i halve og rødløget i skiver.
- Bland vineddike, olivenolie, finhakket basilikum og salt.
- Kom ingredienserne i tortillaerne og top med tacosauce.