Chiligryde med gulerodssalat

Chiligryde med gulerodssalat

Personer 4
Ingrediens Tælling 19

Ingredienser

Chiligryde

  • 600 g oksekød
  • 2 spsk madolie
  • 1 gult løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 dl rødvin
  • Vand
  • 1 chili
  • 1 terning kødbouillon
  • Maizena
  • 4 skalotteløg
  • 2 peberfrugter
  • Salt og peber
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortillas

Gulerodssalat

  • 1 gulerod
  • 2 stilke koriander
  • 1 lime
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 chili
  • Salt

Sådan gør du

  1. Chiligryde

    Begynd med at skære kødet i tern på 1x1 cm.

    Varm madolien i en stor gryde.

    Brun derefter kødet sammen med det hakkede løg og hvidløg.

    Tilsæt vin, vand (nok til at det dækker), chili og bouillonterningen.

    Lad det hele småkoge ved svag varme i ca. 2 timer til kødet føles mørt.

    Tag kødet op og si saucen.

    Jævn eventuelt saucen med Maizena.

    Skræl skalotteløgene og kog dem i saltet vand til de føles møre.

    Skær peberfrugten i grove stykker og rist dem på en tør stegepande.

    Kom løgene, peberfrugten og kødet i saucen.

    Smag til med salt og peber.
  2. Gulerodssalat

    Forvarm ovnen til 200 °C.

    Skræl guleroden og skær den i skiver på langs.

    Hak korianderne, pres limen og bland det med olivenolie.

    Smag til med salt og hakket chili.

    Skær to af tortillaerne i tynde strimler og bag dem i ovnen i ca. 2-3 minutter til de er sprøde.

    Server chiligryden og gulerodssalaten sammen med tortillaerne.