Chiligryde med gulerodssalat
Personer
4
Ingrediens Tælling
19
Ingredienser
Chiligryde
- 600 g oksekød
- 2 spsk madolie
- 1 gult løg
- 1 fed hvidløg
- 3 dl rødvin
- Vand
- 1 chili
- 1 terning kødbouillon
- Maizena
- 4 skalotteløg
- 2 peberfrugter
- Salt og peber
- 1 pakke Old El Paso™ Tortillas
Gulerodssalat
- 1 gulerod
- 2 stilke koriander
- 1 lime
- 1 spsk olivenolie
- 1 chili
- Salt
Sådan gør du
- Chiligryde
Begynd med at skære kødet i tern på 1x1 cm.
Varm madolien i en stor gryde.
Brun derefter kødet sammen med det hakkede løg og hvidløg.
Tilsæt vin, vand (nok til at det dækker), chili og bouillonterningen.
Lad det hele småkoge ved svag varme i ca. 2 timer til kødet føles mørt.
Tag kødet op og si saucen.
Jævn eventuelt saucen med Maizena.
Skræl skalotteløgene og kog dem i saltet vand til de føles møre.
Skær peberfrugten i grove stykker og rist dem på en tør stegepande.
Kom løgene, peberfrugten og kødet i saucen.
Smag til med salt og peber. - Gulerodssalat
Forvarm ovnen til 200 °C.
Skræl guleroden og skær den i skiver på langs.
Hak korianderne, pres limen og bland det med olivenolie.
Smag til med salt og hakket chili.
Skær to af tortillaerne i tynde strimler og bag dem i ovnen i ca. 2-3 minutter til de er sprøde.
Server chiligryden og gulerodssalaten sammen med tortillaerne.