Hvidløgs- & chili-reje-lommer med sukkermajs- & avocado-guacamole

Hvidløgs- & chili-reje-lommer med sukkermajs- & avocado-guacamole

Disse smarte lommer kommer til deres ret, når du prøver at spise en reje-fajita. Intet spild, ikke engang med disse lumske rejer!
Samlet tid 25 minutter
Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 14

Ingredienser

  • 1 x 198 g dåse med sukkermajs, drænet
  • 2 modne avocadoer, skrællet, med stenene fjernet og kødet most
  • 2 spsk. friskhakket koriander, plus ekstra blade til pynt
  • Saft af 1 limefrugt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 400 g frosne kogte og pillede rejer, optøet
  • 1 hvidløgsfed, hakket
  • 1 rød chili, med frøene fjernet og fint hakket
  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
  • 1 glas Old El Paso™ Taco Sauce
  • 2 forårsløg, skåret og skivet
  • 1/2 little gem lettuce, skivet
  • 200 g cherrytomater, halveret

Sådan gør du

  1. I en skål mikses sukkermajs, avocado, koriander og limesaft sammen. Krydr, og stil det til side.
  2. Opvarm olien i en stor stegepande ved høj varme, og tilbered rejerne, hvidløget og chilien i 2-3 minutter, rør hyppigt rundt. Tilsæt / bland krydderblandingen og 1 spsk. vand i, og tilbered i yderligere 1 minut. Rør forårsløgene i.
  3. Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
  4. Server de varme lommer med rejeblanding, guacamole, salat, tomater, salsa og de ekstra korianderblade i separate skåle, og lad alle fylde deres lommer, som de ønsker.

Ekspert

  • Prøv at udskifte rejerne med kogt finskåret kylling.
  • Sukkermajs på dåse er hurtig og let at bruge, men du kan også bruge majs fra kolber, hvis du har sådanne. Du koger blot majskolberne og skærer kernen af med en kniv. Rør guacamolen i som beskrevet foroven.