Huevos rancheros morgenmad Burrito-lommer
Samlet tid
35 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
12
Ingredienser
- 300 g pancetta i tern
- 270 g svinekødspølser, skåret i små stykker
- 1 løg, skivet
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 1 glas Old El Paso™ Taco Sauce
- 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
- 1 spsk. olivenolie
- 8 store frilandsæg, pisket
- 150 g tomater, hakket
- 1 spsk. friskhakket koriander, plus ekstra til pynt
- 2 avocadoer, med skind og sten fjernet, skåret i tynde skiver
- 100 g cheddarost, revet
Sådan gør du
- Opvarm en stor stegepande ved jævn-høj varme, og tilbered pancettaen, pølserne og løgene i 10 minutter, indtil de er tilberedt igennem og gyldne, rør hyppigt rundt. Tilsæt under omrøring halvdelen af krydderblandingen i de sidste 2 minutter. Fjern massen med en hulske, og stil den til side. Fjern den overskydende olie, og rengør panden.
- Opvarm olivenolien i panden, og tilbered æggene ved lav varme med den resterende krydderblanding i 3-4 minutter, eller indtil massen er fast. Rør hele tiden. Rør tomaterne og koriander i.
- Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
- Server de varme lommer med pancetta- og pølsemiks, røræg, avocado, ost, salsa og den ekstra koriander i separate skåle, og lad alle fylde deres lommer, som de ønsker!
Ekspert
- Brug en hvilken som helst pølsesmag i denne opskrift til at blande i.
- Hvis du ikke kan finde pancetta-tern, kan du altid bruge strimlet eller hakket mager eller stribet bacon.
- TILBERED PÅ FORHÅND – Tilbered pancettaen, pølserne og løgene aftenen forinden, så du får en hurtigere morgenmad. Genopvarm det ganske enkelt i en stor stegepande, indtil det er rygende varmt, og tilbered æggene om morgenen.