Pulled pork med Cremet coleslaw

Pulled pork med Cremet coleslaw

En velsmagende og langtidskogt amerikansk klassiker i mexicansk stil. Krydret, mørt svinekød møder cremet og sprød coleslaw i bløde tortillabåde.
Personer 6
krydderi niveau Medium
Ingrediens Tælling 15

Ingredienser

  • 2 pakker Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas

PULLED PORK

  • 1,5 kg nakkefilet
  • 2 spsk. saltflager
  • 1 tsk. friskkværnet sort peber
  • 1 spsk. paprika
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 2 gule løg
  • 1 hel hvidløg
  • 1 flaske BBQ-sauce med røgsmag (250 ml)

COLESLAW

  • 300 g hvidkål
  • 2 gulerødder
  • 1,5 dl cremefraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1,5 ts dijonsennep
  • Salt & peber

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 125 grader. Tør kødet af og gnid alle krydderierne ind i kødet. Kom kødet i en ovnfast form med låg. Pil de gule løg og skær dem i både. Pil hvidløget og kom alle løgene rundt om kødet i formen. Hæld BBQ-sauce ud over kødet, så det dækker kødet og løgene helt. Lad det stå under låg i den nederste del af ovnen i minimum 5 timer eller til kødet kan trækkes fra hinanden i tråde. Træk kødet fra hinanden og bland det med saucen.
  2. COLESLAW
    Riv kålen og gulrødderne fint. Bland dem med alle de andre ingredienser, og smag til med salt og peber. Lad det gerne stå 1 time i køleskabet før servering.