Pulled pork med Cremet coleslaw
Personer
6
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
15
Ingredienser
- 2 pakker Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
PULLED PORK
- 1,5 kg nakkefilet
- 2 spsk. saltflager
- 1 tsk. friskkværnet sort peber
- 1 spsk. paprika
- 1 tsk. Cayennepeber
- 2 gule løg
- 1 hel hvidløg
- 1 flaske BBQ-sauce med røgsmag (250 ml)
COLESLAW
- 300 g hvidkål
- 2 gulerødder
- 1,5 dl cremefraiche
- 1 dl mayonnaise
- 1,5 ts dijonsennep
- Salt & peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 125 grader. Tør kødet af og gnid alle krydderierne ind i kødet. Kom kødet i en ovnfast form med låg. Pil de gule løg og skær dem i både. Pil hvidløget og kom alle løgene rundt om kødet i formen. Hæld BBQ-sauce ud over kødet, så det dækker kødet og løgene helt. Lad det stå under låg i den nederste del af ovnen i minimum 5 timer eller til kødet kan trækkes fra hinanden i tråde. Træk kødet fra hinanden og bland det med saucen.
- COLESLAW
Riv kålen og gulrødderne fint. Bland dem med alle de andre ingredienser, og smag til med salt og peber. Lad det gerne stå 1 time i køleskabet før servering.