Tortilla-lommer med klassisk oksekød
Samlet tid
25 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
10
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 1 lille løg, skåret i tern
- 500 g hakket oksekød
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 1 glas Old El Paso™ Taco sauce
- 1 Old El Paso™ krydderblanding tacos
- 100 g cheddarost, revet
- 1/2 iceberg-salathoved, finskåret
- 2 avocadoer, skrællet, med stenene fjernet og kødet skåret i tern
- 100 g cherrytomater, firdelt
Sådan gør du
- Opvarm olien i en stor stegepande ved jævn varme. Tilbered løgstykkerne i 3-4 minutter, indtil de er bløde. Tilsæt oksekødet, og fortsæt tilberedningen under omrøring i 5 minutter, indtil det er brunt. Tilsæt krydderblandingen og vand. Bring det hele i kog, og lad det simre uden låg i 10 minutter med omrøring indimellem.
- Varm lommerne op i henhold til anvisningerne på emballagen.
- Server de varme lommer med blandingen af oksekød, ost, salat, avocado, tomater og salsa i separate skåle, og lad alle fylde deres egne lommer, som de vil.
Ekspert
- Tilbered på forhånd – tilbered oksekødsblandingen dagen før. Afkøl det, og placer det i en lufttæt beholder i køleskabet. Genopvarmes i en stor stegepande ved jævn varme i 8-10 minutter, indtil det er rygende varmt.
- Prøv evt. svinekød, lam eller hakket kyllingekød i stedet for oksekød.