Ceviche de pescado på limemarineret torskefilet med ananas og revede radiser

Ceviche de pescado på limemarineret torskefilet med ananas og revede radiser

Denne ret med marineret fisk er oprindeligt fra Peru, men er præsenteret her i mexicansk stil. Den byder på en unik kombination af syre, varme og sødme.
Personer 4
krydderi niveau Medium
Ingrediens Tælling 10

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas

CEVICHE DE PESCADO

  • 500 g torskefilet
  • Saften fra 2 lime
  • Saften fra 1 citron
  • 1 rød chili
  • 1 ml chilipeber
  • 1 bundt friske koriander
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl frisk ananas
  • Salt & peber

Sådan gør du

  1. Skær torsken i mindre stykker. Hak chilien fint, og skær ananassen i mindre stykker. Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. Lad blandingen stå i mindst 10 minutter før servering. Kom de revede radiser på toppen.