Cæsarsalat med mexicansk kylling

Cæsarsalat med mexicansk kylling

Samlet tid 15 minutter
Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 16

Ingredienser

Kylling

  • 4 kyllingebryster
  • 2 spsk Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • Salt

Dressing

  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk eddike
  • 1 æg
  • 2 dl madolie
  • 1 dl revet parmesanost
  • Salt og sort peber

Salat

  • 2 romainesalat
  • 50 g revet parmesanost
  • 1 grønt æble
  • 4 skiver brød
  • Olivenolie
  • Salt og sort peber

Sådan gør du

  1. Kylling

    Krydr kyllingebrysterne med salt og tacokrydderi.

    Grill kyllingen på alle sider.

    Læg derefter kyllingebrysterne ud ved kanten af grillen og lad dem blive gennemstegt.
  2. Dressing

    Bland hvidløg, sennep, æg, eddike jævnt med en håndmikser.

    Tilsæt olie i en tynd stråle og derefter revet parmesanost.

    Smag til med salt, sort peber og eventuelt mere sherryeddike.
  3. Salat

    Skær æblet i tynde skriver med en ostehøvel.

    Del salaten og vend den med æblet, parmesanost og dressingen.

    Krydr med salt og sort peber.

    Skær brødet i mindre stykker og rist det på en varm pande i lidt olivenolie.

    Skær kyllingen i mindre stykker, kom den ovenpå salaten og top med brødcroutonerne.