Cæsarsalat med fajita kylling

Cæsarsalat med fajita kylling

Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 11

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter
  • Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1,25 dl cremefraiche
  • 1 lime, juicen
  • 1 rødløg, tynde skiver
  • 1 gul eller rød peberfrugt, tynde strimler
  • 1 avocado, skåret i tern
  • 1 stort salathoved, skåret i strimler
  • Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • Old El Paso™ Nachips™ eller Tortilla Chips
  • 1 spsk mad- eller olivenolie

Sådan gør du

  1. Bland cremefraichen og limejuicen i en skål og rør en spiseske af Old El Paso™ Fajita krydderiet i blandingen, og sæt den derefter i køleskabet.
  2. Rør resten af Old El Paso™ Fajita krydderiet i noget olie i en anden skål, kom kyllingen i skålen og sørg for, at den er dækket godt.
  3. Tilbered kyllingen på en middel-varm grill eller på en grillpande i 12-15 minutter, vend kyllingen flere gange før den er ordentlig gennemstegt.
  4. Kom salaten, peberfrugten, løg og avocado i en stor skål eller tallerken, læg Nachips™ eller tortillachipsene rundt i kanten eller server dem ved siden af.
  5. Skær kyllingen i skiver og kom den i salaten, kom lidt af cremefraichedressingen og salsaen på toppen. Velbekomme!