Cæsarsalat med fajita kylling
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
11
Ingredienser
- 4 kyllingefileter
- Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 1,25 dl cremefraiche
- 1 lime, juicen
- 1 rødløg, tynde skiver
- 1 gul eller rød peberfrugt, tynde strimler
- 1 avocado, skåret i tern
- 1 stort salathoved, skåret i strimler
- Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
- Old El Paso™ Nachips™ eller Tortilla Chips
- 1 spsk mad- eller olivenolie
Sådan gør du
- Bland cremefraichen og limejuicen i en skål og rør en spiseske af Old El Paso™ Fajita krydderiet i blandingen, og sæt den derefter i køleskabet.
- Rør resten af Old El Paso™ Fajita krydderiet i noget olie i en anden skål, kom kyllingen i skålen og sørg for, at den er dækket godt.
- Tilbered kyllingen på en middel-varm grill eller på en grillpande i 12-15 minutter, vend kyllingen flere gange før den er ordentlig gennemstegt.
- Kom salaten, peberfrugten, løg og avocado i en stor skål eller tallerken, læg Nachips™ eller tortillachipsene rundt i kanten eller server dem ved siden af.
- Skær kyllingen i skiver og kom den i salaten, kom lidt af cremefraichedressingen og salsaen på toppen. Velbekomme!