Chipotle Hongos  med syltet rødløg og Pico de Gallo

Chipotle Hongos med syltet rødløg og Pico de Gallo

Server en velsmagende vegetarret bestående af portobellosvampe med et hint af røget chipotle, syrnet rødløg og den mexicanske nationalsalsa Picco de Gallo – ”hanens næb”.
Personer 4
krydderi niveau Mild
Ingrediens Tælling 16

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas

CHIPOTLE HONGOS

  • 4 portobellosvampe
  • 1/2 rød chili
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 pakke Old el Paso™ Fajita BBQ mix
  • Koriander

SYLTET RØDLØG

  • 1 dl eddike
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vand
  • 2 rødløg

PICO DE GALLO

  • 3 – 4 tomater
  • 1 bundt koriander
  • 1 rød chili
  • 1 perleløg
  • Saften fra 1 lime
  • 0,5 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Skær portobellosvampene i mindre stykker og hak chilien. Varm olivenolien på en stegepande og steg svampene og chilien. Tilsæt krydderiblandingen. Server med syltet rødløg og Pico de Gallo.
  2. Syltet rødløg
    Skær rødløgene i tynde skiver, gerne med et mandolinjern og kom dem i et glas. Kog lagen op til sukkeret er opløst. Hæld den derefter ned i glasset og lad det stå køligt under låg i minimum 1 time før servering.
  3. Pico de Gallo
    Hak tomater, løg, chili og koriander. Bland alle ingredienserne, og pres saften fra en lime i blandingen. Smag til med salt. Serveres med det samme.