Chipotle Hongos med syltet rødløg og Pico de Gallo
Personer
4
krydderi niveau
Mild
Ingrediens Tælling
16
Ingredienser
- 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
CHIPOTLE HONGOS
- 4 portobellosvampe
- 1/2 rød chili
- 1 spsk. olivenolie
- 1/2 pakke Old el Paso™ Fajita BBQ mix
- Koriander
SYLTET RØDLØG
- 1 dl eddike
- 2 dl sukker
- 3 dl vand
- 2 rødløg
PICO DE GALLO
- 3 – 4 tomater
- 1 bundt koriander
- 1 rød chili
- 1 perleløg
- Saften fra 1 lime
- 0,5 tsk. salt
Sådan gør du
- Skær portobellosvampene i mindre stykker og hak chilien. Varm olivenolien på en stegepande og steg svampene og chilien. Tilsæt krydderiblandingen. Server med syltet rødløg og Pico de Gallo.
- Syltet rødløg
Skær rødløgene i tynde skiver, gerne med et mandolinjern og kom dem i et glas. Kog lagen op til sukkeret er opløst. Hæld den derefter ned i glasset og lad det stå køligt under låg i minimum 1 time før servering. - Pico de Gallo
Hak tomater, løg, chili og koriander. Bland alle ingredienserne, og pres saften fra en lime i blandingen. Smag til med salt. Serveres med det samme.