Grillede kylling-tortilla-pizzaer
Samlet tid
20 minutter
Personer
4
krydderi niveau
Hot
Ingrediens Tælling
6
Ingredienser
- 2 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 100 g barbecuesauce
- 225 g tilberedt kyllingebryst, i strimler
- 1 rød peber, i tern
- 150 g ost med mexicansk smag, reven
- Old El Paso™ Salsa (hvilken som helst variant)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 ºC (160 ºC i varmluftovne), gas: trin 4. Læg tortillas på bagepapiret. Bland barbecuesaucen og kyllingestrimlerne i en lille skål. Opdel grillkyllingen mellem tortillas, og strø peberfrugt og ost på toppen.
- Bages i 10-15 minutter, eller indtil osten er smeltet og bunden er sprød. Skær hver tortilla ud i 4 kiler. Server med salsa.
Ekspert
- Hvis du foretrækker det, kan du bruge cheddarost i stedet for mexicansk ost og flåede tomater i stedet for peberfrugt.
- Servering med en klat cremefraiche fungerer også godt til smagen!