Majssuppe med koriander og grillspyd med svinekød og lime
Personer
4
krydderi niveau
Medium
Ingrediens Tælling
15
Ingredienser
Suppe
- 1 skalotteløg
- 1 spsk smør
- 2 dl majs
- 6 dl kyllingebouillon
- 4,5 dl fløde
- 1 citron
Grillspyd med svinekød og lime
- 500 g svinekam
- 1 lime
- 2 spsk soya
- 4 træspyd
Majs- og æblesalsa
- 1 dl majs
- 1 grønt æble
- 1 stilk koriander
- 1 lime
- 3 spsk olivenolie
Sådan gør du
- Suppe:
Finhak løget og steg det i smør sammen med majsene uden, at de tager farve.
Tilsæt bouillon og fløde og lad det småkoge ved svag varme i 10 minutter.
Pisk blandingen jævn med en mikser og smag til med salt, peber og citronjuice.
Rør i suppen sådan, at den skummer ved servering. - Grillspyd med svinekød og lime:
Skær kødet i små skiver og mariner det i soya. Skær limen i tynde skiver.
Kom kødet og limen på træspyd og krydr med salt og peber.
Grill spyddene hele vejen rundt ved høj varme og bag dem færdige i ovnen ved 150 grader i 5-8 minutter. - Majs og æblesalsa:
Skær æblet i små tern og hak korianderne.
Bland alle ingredienserne og krydr med salt og peber.