Pankofriterede fiske tacoer med hot mayo, mangosalsa og kokosflager
Personer
4
krydderi niveau
Hot
Ingrediens Tælling
18
Ingredienser
- 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
PANKOFRITERET FISK
- 600 g torskefilet
- 1 tsk. salt
- 2 ml friskkværnet sort peber
- 1,5 dl hvedemel
- 1 æg
- 3 dl panko rasp
- 1 liter rapsolie
HOT MAYO
- 2 dl mayonnaise
- 4 spsk. sriracha sauce eller en anden stærk chilisauce
- Salt & peber
MANGOSALSA
- 200 g mango, frisk eller fra frost
- 1 rød chili
- Saften fra en halv lime
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- Friske koriander efter smag
- Salt & peber
Sådan gør du
- Skær fisken i store stykker. Krydr med salt og peber. Vend fisken i mel, pisket æg og til sidst i panko rasp. Hæld olien i en gryde med høje kanter, og varm den op til 180 grader. Steg nogle stykker fisk af gangen indtil de er gyldne, ca. 4-5 minutter. Lad fisken dryppe af på noget køkkenrulle.
- Hot mayo
Bland mayonnaise den stærke sauce, og smag til med salt og peber. - Mangosalsa
Skær mangoen i mindre stykker. Hak chilien fint. Bland alle ingredienserne med limejuice, olivenolie og æblecidereddike. Tilsæt koriander efter smag, og smag til med salt og peber. - Pynt med kokosflager.